Figyelmeztetés
sk hu

Az oldal, melyet meg szeretne tekinteni, a fegyverek és lőszerek szakterületén jártas közönség számára készült.
Ezúton kijelentem, hogy fegyvertartási engedély/fegyverlicensz birtokában vagyok.

sk hu

Kategóriák

Akciós szettekSzéfek, trezorokWildZone termékekFegyvertisztítókTrófeaalátétekAjándékokAgyaggalambokCéltáblákGyerekeknekHátizsákok/Táskák/Leszsákok/ZsákokÍjak, kiegészítőkKönyvekRovarriasztókTüzijáték/RakétákVadkamerákCsapdák, vadszállítókVégtagmelegítők
Kedves Vásárlóink, ha problémába ütköznek a webes rendelés folyamán, hívjanak minket a +421 905 922 856 telefonszámon, mi segítünk Önnek. Új , tökéletesített weboldalunk már folyamatban.
Back icon | Nepo Vissza

Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO hőkamera

Pulsar Accolade 2 LRF XP50 PRO hőkamera

ÁLLÍTHATÓ SZEMTÁVOLSÁG

A szemtávolság minden embernek különbözik, így a kényelem érdekében az Accolade binokulárokon állítható. A beállítás segítségével pedig nagy távolságra is kényelmesen tudjuk használni ezt az igazi hőkamera nagyágyút.


NETD <25mK TERMIKUS ÉRZÉKENYSÉG

A megnövelt termikus érzékenységnek köszönhetően sokkal részletgazdagabb képet fog adni a PRO változat, mint elődjei.


MAGAS FELBONTÁS 640×480

Az Accolade XP hűtetlen bolométere 640×480-as felbontással,  17 µm-os pixelmérettel büszkélkedhet így egy rendkívül részletgazdag képet fog adni.


AKKUMULÁTOR

Gyorsan cserélhető IPS7 akkumulátor tartozik a készülékhez, ami akár 9 óra üzemidőre képes. Egy nagyobb kapacitású akkumulátort is lehet hozzá vásárolni, az IPS14 akár 18 óra üzemidőre képes.


HŰTÉSKIVEZETÉS

Az eszköz hűtése ventilátor és egyéb mozgó alkatrész nélkül megy végbe, tehát teljesen zajmentes. Nem zavarja a megfigyelést, viszont a hűtés tökéletesen megvalósul.


ÁLLÍTHATÓ NAGYÍTÁS

Az Accolade hőkamerák állítható nagyítással rendelkeznek, tehát bármilyen helyzetben beállíthatjuk az ideális látómezőt. A nagyítást zoommal állíthatjuk modelltől függően akár 8x-ig, ami azt jelenti ebben az esetben,hogy a 2,5x alapnagyítást akár 20x-ra emelhetjük.


MAGAS KÉPFRISSÍTÉSI RÁTA

A hőkamera 50 képkockát képes megjeleníteni másodpercenként amivel tökéletes, folyamatos képet kapunk akár mozgó objektumok megfigyelése közben is.


ÉSZLELÉSI TÁVOLSÁG: 1800 M

Az eszköz észlelése akár 1800 méter is lehet!


BEÉPÍTETT VIDEÓ FELVEVŐ

A hőkamera beépített videofelvevőjének segítségével a rögzítés még sosem volt ennyire egyszerű. A képeket és videókat gyorsan és kényelmesen rakhatjuk át PC-re, Laptopra, akár wi-fi kapcsolattal is.


LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ

Az Accolade LRF hőkamera beépített távolságmérővel rendelkezik, ami akár ±1 méteres pontossággal képes megmérni a távolságot.


SZÉLES HŐMÉRSÉKLETTARTOMÁNY (-25° – 50°C)

A 640×480 felbontású minőségi AMOLED kijelző extrém hideg és hihetetlenül magas hőmérsékleten is megfelően fog működni!


DISPLAY-OFF MÓD

Ha a hőkamerát nem használjuk egy ideig, automatikusan kikapcsolja a képernyőt, (1 perc,2 perc, 5 perc) így növelve az üzemidőt. Ha viszont újra használni szeretnénk az eszközt, a távcső másodpercek alatt újra működőképes lesz és a használt kalibrációt sem felejti el.

Nettó ár: 4,125.00 Eur
Bruttó ár (20%):
{{getOriginalPrice(3512)|number:2}} Eur {{updatePrice(3512, 1)|number:2}} Eur
Nincs raktáron
Nepo Nepo