Figyelmeztetés
sk hu

Az oldal, melyet meg szeretne tekinteni, a fegyverek és lőszerek szakterületén jártas közönség számára készült.
Ezúton kijelentem, hogy fegyvertartási engedély/fegyverlicensz birtokában vagyok.

sk hu

Kategóriák

Akciós szettekSzéfek, trezorokWildZone termékekFegyvertisztítókTrófeaalátétekAjándékokAgyaggalambokCéltáblákGyerekeknekHátizsákok/Táskák/Leszsákok/ZsákokÍjak, kiegészítőkKönyvekRovarriasztókTüzijáték/RakétákVadkamerákCsapdák, vadszállítókVégtagmelegítők
Kedves Vásárlóink, ha problémába ütköznek a webes rendelés folyamán, hívjanak minket a +421 905 922 856 telefonszámon, mi segítünk Önnek. Új , tökéletesített weboldalunk már folyamatban.
Back icon | Nepo Vissza

Spielberg Brno 200F, kal. 6mm ME Flobert

Spielberg Brno 200F, kal. 6mm ME Flobert bükkfa tussal.

Záváros egylövetű puska, sportlövészetre alkalmas mintegy 15 m-ig. . Lövéskor a gázok egy része a fegyver csövéből a tus előrészébe van átvezetve, ezzel a lövéskor leadott energia lecsökken a törvény által előírt 7,5 J maximális energia alá. Bükkfa tus. A puska hossza 950 mm, a cső hossza 495 mm, a súlya 1,7 kg. Oldalra állítható irányzékkal és 11 mm-es céltávcső-sínnel ellátva. Halk mozgású ravasz és závárzat, minőséges kidolgozás. Gyártó: Spielberg Brno Arms s.r.o., Brno, Csehország.

A fegyvert csak „D kategóriás fegyver megvásárlására szóló engedéllyel“ rendelkező szlovák állampolgár vásárolhatja meg, személyes átvétellel.

Nettó ár: 310.83 Eur
Bruttó ár (20%):
{{getOriginalPrice(1023)|number:2}} Eur {{updatePrice(1023, 1)|number:2}} Eur
Nincs raktáron
Nepo Nepo